• Man - Fre: 8:00 - 16:30
 • + 45 70 555 500
 • Rådgivning med din tilbygning.

  Skræddersyede tilbygninger med øje for kundernes behov.

  Inden vi går i gang med opgaven, sørger vi for at indgå i en dialog med dig, så vi kan imødekomme dine ønsker på bedst mulig vis. Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til tømrerfaget, og vi kan derfor også hjælpe dig med at blive klogere på, hvad der rører sig, og hvilken type tilbygning der passer til dit hus, og som på bedste vis opfylder familiens behov.

  En vellykket tilbygning hænger sammen med husets øvrige rum, både rent visuelt og i praksis. Det kan du være sikker på, at der bliver taget højde for, hvis du overlader arbejdet med at lave din nye tilbygning til Nyegaard ApS. Vi planlægger alle opgaver individuelt efter kundens ønsker, og vi kan derfor også tilbyde en høj grad af fleksibilitet, når det kommer til forløbet i forbindelse med en tilbygning til dit hus.

  Lad Nyegaard ApS tage hånd om din tilbygning.

  Nyegaard ApS har til huse på Sjælland, og vi har opgaver fordelt over hele øen. Søger du en tømrer på Fyn eller i Jylland, så giv os gerne et kald, så ser vi gerne på, om vi kan løfte opgaven.

  Prisen på en tilbygning kan variere meget alt efter omfanget. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en tilbygning til dit hus.
  Vi har mange års erfaring med tilbygninger og har hjulpet mange tilfredse kunder gennem tiden. Skal vi også hjælpe dig? Så ring til os allerede i dag, så vi kan lægge en plan for din tilbygning.

  Lader du Nyegaard ApS stå for din tilbygning, så er du sikret et godt og gennemført resultat. Uanset hvor langt du er i overvejelserne i forbindelse med din tilbygning, så hører vi gerne fra dig og tager en god snak med dig om, hvilke nye muligheder en tilbygning til dit hus kan åbne op for.