• Man - Fre: 8:00 - 16:30
 • + 45 70 555 500
 • Nye døre og vinduer

  Professionel montering af dine nye døre og vinduer.

  Når du lader os stå for monteringen af dine nye vinduer eller døre, så kan du være sikker på, at vi leverer et stykke arbejde af høj kvalitet. Vi går til opgaven med samme tilgang, som var det vores eget hus, der skulle have nye døre og vinduer, og du kan derfor også være sikker på, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde. Uanset om der er tale om nybyggeri eller renovation, så kan du være sikker på, at vi lægger samme grundighed i arbejdet, og at vi sørger for en løsning, som du kan nyde godt af i lang tid fremover.

  Når du sætter os på opgaven med at montere dine nye døre og vinduer, så er det ikke kun selve monteringen, du får, men også kvalificeret rådgivning i forbindelse med valg af de rette vinduer og døre til dit hjem. Vi kan således gøre dig klogere på fordele og ulemper ved PVC-vinduer, trævinduer og træ/alu-vinduer. I fællesskab med dig finder vi frem den bedst mulige løsning for dig.  

  Lad os hjælpe dig med montering af nye døre og vinduer.

  Er du på udkig efter en tømrer på Sjælland, som kan hjælpe dig med montering af dine nye vinduer og døre? Så overlad trygt opgaven til os hos Nyegaard ApS. Går du med overvejelser om at få monteret nye døre eller vinduer eller begge dele, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi kan også give dit et uforpligtende tilbud på monteringen af nye vinduer i dit hjem.

  Vi kan kontaktes på 70 555 550