• Man - Fre: 8:00 - 16:30
 • + 45 70 555 500
 • Nyt gulv?

  Lad os rådgive dig i forbindelse med valg af nyt gulv.

  Når et nyt gulv bliver lagt korrekt, så er det også med til at forlænge levetiden, og der er derfor god grund til at overlade arbejdet til et professionelt tømrerfirma, som har øje for kvaliteten i arbejdet. Det får du, hvis du lader Nyegaard ApS stå for at lægge dit nye gulv. Et flot og holdbart resultat er alfa og omega for os, og det er uanset omfanget af opgaven. Lægningen af dit nye gulv er kort sagt i trygge hænder hos os.

  Der er flere ting, der spiller ind, når det kommer til valg af nyt gulv, og det kan være svært at gennemskue, hvad den helt rigtige løsning er. Hos Nyegaard ApS tager vi højde for alle faktorer, når vi skal rådgive vores kunder i forbindelse med valget af deres nye gulv. Vi tager gerne dig som kunde i hånden og besvarer selvfølgelig også alle spørgsmål, du måtte have.

  Vælger du Nyegaard ApS til at lægge dit nye gulv, så får du en værdifuld samarbejdspartner, og du kan være sikker på, at vi går til opgaven med samme indstilling, som hvis det var os selv, der skulle have lagt nyt gulv.

  Tømrerfirma på Sjælland med ekspertise i gulvlægning.

  Med base i Roskilde kan vi hjælpe med gulvlægning og andre tømreropgaver på hele Sjælland, ligesom vi også kan hjælpe med større opgaver på Fyn og i Jylland.

  Har du spørgsmål, du allerede nu vil have afklaret, eller vil du vide mere om vores priser? Så tøv ikke med at ringe til os. Vi står klar til at tage en god snak med dig samt udarbejde et tilbud på, hvad det vil koste dig at få lagt nyt gulv i dit hjem.