• Man - Fre: 8:00 - 16:30
 • + 45 70 555 500
 • Store fordele ved et nyt tag.

  Nyt tag, der passer til din bolig og dine behov.

  Der findes forskellige typer af tag, som passer til forskellige ejendomstyper. Der er fordele og ulemper ved de forskellige tagtyper, og det er derfor en god ide at tage en professionel med på råd, inden du beslutter dig for, hvilket tag du vil have lagt.

  Hos Nyegaard ApS har vi indgående viden om de forskellige tagtyper og deres respektive fordele og ulemper, og vi kan derfor rådgive dig om, hvilken type tag der er det bedste valg for dig, inden vi går i gang med arbejdet. Efterfølgende hjælper vi også med at lægge dit nye tag samt kan give dig rådgivning i forbindelse med vedligehold af din nye løsning. Vi fotodokumenterer løbende vores arbejde, hvilket fungerer som en ekstra sikkerhed for dig.

  Kompetent rådgivning i forbindelse med nyt tag.

  Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor også give dig kompetent rådgivning, og vi sørger for, at du er med hele vejen fra den første dialog, og til dit nye tag er lagt. Høj kvalitet i arbejdet er et ufravigeligt krav for os, og når du overlader opgaven til os, så tager vi hånd om den, som var det os selv, der skulle have lagt nyt tag på vores hus. Prisen på et nyt tag kan variere meget. Er du nysgerrig på, hvad det vil koste at få lagt nyt tag på dit hus, så tøv ikke med at kontakte os, så sørger vi for at udarbejde et tilbud til dig, som selvfølgelig er ganske uforpligtende.

  Hos Nyegaard ApS står vi klar til at hjælpe dig med dit nye tag, og lader du os tage hånd om arbejdet, så er du sikret et godt resultat. Du kan ringe til os på 70 555 550, så tager vi gerne en god snak med dig, så vi i fællesskab kan få fastlagt processen i forbindelse med lægningen af dit nye tag. Søger du et tømrerfirma på Sjælland, hvor du er i gode hænder, så er Nyegaard ApS det sikre valg.