• Man - Fre: 8:00 - 16:30
 • + 45 70 555 500
 • Professionel renovering af din bolig

  Renovering med dine behov for øje.

  Vi tager højde for vores kunders behov og ønsker, samtidig med at vi ikke er bange for at komme med forslag, hvis vi øjner en mere optimal løsning. Vi bygger på solide, danske håndværkstraditioner, og det smitter af på vores arbejde, som altid er af højeste kvalitet og med fokus på et godt og holdbart resultat. Når du lader os stå for renovering af din bolig, så sørger vi for at fotodokumentere hele arbejdsprocessen.
  Med en indgående viden og mange års erfaring i branchen kan vi rådgive dig i forbindelse med materialevalg, så du er sikret det bedst mulige resultat. Vi har styr på vores ting, og vi går til arbejdet med samme tilgang, som var det vores eget hus, der skulle renoveres. Det er din garanti for et solidt stykke arbejde, som du kan få glæde af i mange år fremover.  

  Få et uforpligtende tilbud på renovering af din bolig.

  Hos Nyegaard ApS har vi hjulpet mange glade kunder gennem tiden, og vi står klar til også at tage hånd om renoveringen af dit hjem. Hvis du har brug for professionel hjælp til renovering af din bolig, så tøv ikke med at kontakte os. Uanset omfanget af opgaven kan vi garantere, at din renovering er i trygge hænder hos os. Ring til os på 70 555 550, så tager vi gerne en god snak med dig om, hvad vi kan tilbyde, ligesom du her kan få et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt.